Σχoλεία ελεύθερης κατάδυσης

Σχολεία ελ. κατάδυσης AIDA INTERNATIONAL θα πραγματοποιούνται στην Κρήτη το διάστημα μεταξύ Μαϊου-Οκτωβρίου. Προδιαγραφές, ως προς το ελάχιστο, του κάθε σχολείου είναι:

  1. 1ο επίπεδο: διάρκεια 4 ημέρες, 4 βουτιές στη θάλασσα, όπως επίσης και 2 συνεδρίες θεωρίας (κάθε μάθημα σε θάλασσα,θεωρία διαρκεί 1:30 με 2:00 ώρες).
  2. 2ο επίπεδο: διάρκεια 6 ημέρες , 5 βουτιές στη θάλασσα, 2 σε πισίνα, όπως επίσης και 4 συνεδρίες θεωρίας (κάθε μάθημα σε θάλασσα,πισίνα,θεωρία διαρκεί 2 με 2:30 ώρες).
  3. 3ο επίπεδο: διάρκεια 7 ημέρες, 5 βουτιές στη θάλασσα, 3 σε πισίνα, όπως επίσης και 4 συνεδρίες θεωρίας (κάθε μάθημα σε θάλασσα,πισίνα,θεωρία διαρκεί 2 με 2:30 ώρες).

Τελειώνοντας το σχολείο, οι μαθητές θα έχουν μάθει να αναπνέουν σωστά, να χαλαρώνουν και να καταδύονται-αναδύονται με ασφάλεια και σωστή τεχνική. Θα έχουν επίσης αποκομίσει θεωρητικό υπόβαθρο για την κατανόηση της συμπεριφοράς του ανθρώπινου οργανισμού και του εξοπλισμού σε υπερβαρικό περιβάλλον.


Στο 3ο επίπεδο θα εμβαθύνουν τις γνώσεις τους, θα τελειοποιήσουν την τεχνική τους και θα μάθουν να σχεδιάζουν και να εκτελούν προγράμματα προπόνησης για την αύξηση των επιδόσεων τους.

Μέγιστος αριθμός μαθητών ανα σχολείο: 4

Αλέξης Βαλλιάνος, εκπαιδευτής AIDA INTERNATIONAL